Széchenyi Pályázat 2020

Építészet

Összefogjuk az összes szakági résztvevőt

A legtöbb problémára már a tervezés szakaszában megoldást nyújtunk

Épületeink BIM szemléletben készülnek

Irodánk célja a magas minőségű, korszerű épületek tervezése, melyek nem csak tervezőasztalon, hanem a megvalósulás után is értéket képviselnek.

Az építészeti tervezés az építési folyamat első lépéseként megfelelő alapot biztosít a szerkezeti tervezéshez, valamint a kivitelezéshez. Generáltervezőként összefogjuk az épület elkészüléséhez szükséges összes szakági résztvevőt, így a legtöbb problémára már a tervezés szakaszában megoldást nyújtunk.


A megrendelői igények kielégítése mellett a magas színvonalú és környezetével összhangban élő épületek megalkotása a célunk. Terveinkre jellemző az erős koncepció, továbbá az innovatív szerkezeti megoldások, így a hagyományos építési technológiák alkalmazása mellett terveinkben megjelenik az acélszerkezet és az ipari épületek jellegzetes anyaghasználata.


Tervezőcsapatunkat a korábbi közös munkák, pályázatok és egyetemi tervezések közben kialakult összhang és az építészet iránti elkötelezettség hozta össze. Ezt a szellemiséget átemelve az irodai életbe, együtt álmodjuk meg az épületeket, pályázati műveket.


Fő profilunk az ipari épületek tervezése, azonban referenciáink között megtalálhatóak családi házak, irodaházak és középületek is. Munkáink mellett előszeretettel indulunk tervpályázatokon, ezzel elősegítve csapatunk fejlődését és a tapasztalatgyűjtést, mely elengedhetetlen, hogy naprakészek maradjunk a kortárs építészetben.


Csapatunk

Blaubacher Pál Blaubacher Pál

Blaubacher Pál

Okleveles építészmérnök

Bönde Tamás Bönde Tamás

Bönde Tamás

Okleveles építészmérnök

Sárközi Alexander Sárközi Alexander

Sárközi Alexander

Irodavezető / Építész / BIM Manager

Horváth Árnika Horváth Árnika

Horváth Árnika

Okleveles építészmérnök

Horváth Bernadett Horváth Bernadett

Horváth Bernadett

Okleveles építészmérnök

Jovan Endre Jovan Endre

Jovan Endre

Okleveles építészmérnök

Lajos Noémi Lajos Noémi

Lajos Noémi

Enteriőr tervező

Lipták Dávid Lipták Dávid

Lipták Dávid

Okleveles építészmérnök

Samicskov Milán Samicskov Milán

Samicskov Milán

Okleveles építészmérnök

Fifo Fifo

Fifo

Kutya

Küldjön nekünk üzenetet!