Széchenyi Pályázat 2020

Építészet

Összefogjuk az összes szakági résztvevőt

A legtöbb problémára már a tervezés szakaszában megoldást nyújtunk

Épületeink BIM szemléletben készülnek

Irodánk célja a magas minőségű, korszerű épületek tervezése, melyek nem csak tervezőasztalon, hanem a megvalósulás után is értéket képviselnek.

Az építészeti tervezés az építési folyamat első lépéseként megfelelő alapot biztosít a szerkezeti tervezéshez, valamint a kivitelezéshez. Generáltervezőként a mi feladatunk összefogni az épülethez szükséges összes szakági résztvevőt és a legtöbb problémára már a tervezés szakaszában megoldást nyújtani. Épületeink BIM szemléletben készülnek, így az elkészült terv minden olyan információval rendelkezik, amire szükség lehet a kivitelezés folyamán vagy a későbbi üzemeltetés szempontjából.


Célunk a megrendelői igények kielégítése mellett magas színvonalú, a környezetével összhangban élő épületek megalkotása. Terveinkre jellemző az erős koncepció és gondolatiság, továbbá az innovatív szerkezeti megoldások, így a hagyományos építési technológiák alkalmazása mellett szinte minden tervünkben megjelenik az acélszerkezet és az ipari épületek jellegzetes anyaghasználata.  


Tervezőcsapatunkat a korábbi közös munkák, pályázatok és egyetemi tervezések közben kialakult összhang és az építészet iránti elkötelezettség hozta össze. Ezt a szellemiséget átemelve az irodai életbe álmodjuk meg együtt az épületeket, pályázati műveket.


Fő profilunk az ipari épületek tervezése, az utóbbi időszakban kiegészült család házak, irodaházak és középületek tervezésével. A konkrét megrendelői épületek elkészítésén túl a pályázati részvételek segítenek az önfejlesztésben és a tapasztalat gyűjtésben, valamint hogy naprakészek maradjunk kortárs építészetben.