Széchenyi Pályázat 2020

Válogatás látványterveinkből

Irodánk építészeti tervezésen felül belsőépítészettel és látványtervezéssel is foglalkozik.

Az építészetben gyűjtött tapasztalataink látványtervezéseink során segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában, valamint a hatékonyabb és rugalmasabb munkavégzésben és a realisztikusabb építészeti részletek vizualizációjában.Építészeti látványtervezés:

Az építészeti látványtervezés ma már fontos eleme bármely tervezési szakasznak egészen a koncepciótervektől a végleges tervekig. Az építészeti látványtervet az épület külső megjelenéséről és az azt körülvevő környezeti elemekről készítjük el. Az épületet körülvevő teret magas minőségű környezeti modellekből, helyszíni fényképek és pontfelhő segítségével alkotjuk meg a lehető legjobb minőség elérése érdekében. Az évszakok és változó időjárási körülmények megjelenítésével pedig az adott épület számos arcát jeleníthetjük meg különféle helyzetekben.

Építészeti látványtervek formái lehetnek:

- magas minőségű képek

- kisebb animációk, videók

- 360 fokos panoráma renderekBelsőépítészeti látványtervezés:

A belső látványtervek segítségével a különböző terek hangulatát, anyagát és színvilágát mutathatjuk be. A felületek és tárgyak nagy felbontású textúrákkal és modellekkel készülnek a minél valósághűbb megjelenés érdekében.

Belsőépítészeti látványtervek formái lehetnek:

- magas minőségű képek

- kisebb animációk, videók

- 360 fokos panoráma renderek 

- 3D alaprajzok

- termék render+ környezeti elemekkel